Zoen tips

Zoenen is nou echt zoiets wat altijd lekkerder en beter kan. Oefening baart kunst en er is niks mis met links en rechts wat nieuwe techniekjes erin gooien om eens te kijken wat voor een effect het heeft. Ben je onervaren of is het lang geleden dat je iemand de eerste zoen hebt gegeven, dan maak je met deze tips een heerlijke start.

**Zoenen tip 1: **

Het lijkt overbodig, maar jammer genoeg is het toch een belangrijke tip die niet genoeg benadrukt kan worden: Zorg voor een frisse adem! Neem een kauwgum en ververs die ook als de zoen wat langer op zich laat wachten. Hopelijk is het echt overbodig om te benadrukken dan mond hygiëne voorop staat.

Zoenen tip 2:

Dit is een moeilijkere. De hoeveelheid speeksel in je mond. Te veel maakt het slijmerig en te weinig schuurpapier. Daarnaast heb je door de spanning en de eventuele nervositeit je speeks toevoer niet helemaal onder controle. Je lippen aflikken kan overdadig zijn. Probeer vlak voor de zoen iets te drinken, het liefste water, dan krijgt je mond vanzelf de juiste verhouding terug en je kalmeert er wat van.

Zoenen tip 3:

Laat jezelf gaan, maar hou er wel ook gevoel in. Het is heerlijk als de ander tijdens het zoenen passie of lust toont, maar je wilt wel ook het idee hebben dat het een samenspel is en niet dat de ander zich verliest in zichzelf. Focus je dus op de ander tijdens het zoenen en probeer dezen met je tong en lippen te verleiden. Dat mag er best een beetje wild aan toe gaan, maar laat het niet overkomen als de welbekende wasmachine-tongzoen.

Zoenen tip 4:

Het kan erg spannend zijn om te bepalen wanneer nou het juiste moment is om de zoen in te zetten. Ouderwets gezien zou dat aan het einde van de date zijn, maar in deze moderne tijd is het eigenlijk alleen maar zonde van de verspilde tijd die al zoenend, en wie weet wat nog meer, door gebracht had kunnen worden. Tast je date af door terloopse aanrakingen, liefkozende glimlachjes en diepe blikken. Wanneer je date hier positief op reageert is het tijd om een rustig plekje te zoeken om die heerlijke zoen waarheid te laten worden.

Zoenen tip 5:

De rest van het lichaam doet ook mee bij het zoenen. Het is geen kwestie van alleen maar lippen en tongen. Laat je handen de vrije loop door de haren, over de nek en langs het gezicht van de ander (afhankelijk van hoe ver je al bent met elkaar kan dit natuurlijk ook verder gaan). Een diepe blik kan op zo’n moment de beleving nog intenser maken. Samen met een hand die je dichterbij trekt en net je billen aanraakt versterkt die beleving alleen maar. Voor zowel mannen als vrouwen.

Zoenen is heerlijk en er zijn nog meer dan genoeg tips te vinden en te geven, maar met deze vijf basis tips maak jij gegarandeerd een goede indruk op je date. Meld je nu aan op Qupid.nl en ontmoet vandaag nog jouw date online!