Ontmoet leuke singles in jouw regio

Het is handig dat je over in Nederland en België op zoek kunt naar een date, maar veel mensen willen liever in de eigen regio zoeken. Het is minder omslachtig wanneer je een leuke date bij je in de buurt vindt en makkelijker om elkaar vaker te zien. Met de zoekfunctie van Qupid kun je heel makkelijk aangeven in welke plaats je een date wilt vinden.

Gratis aanmelden en op zoek in jouw regio

Op Qupid kun jij je gratis aanmelden en gratis een profiel aanmaken. Het is aan te raden om je profiel aan te maken voor je op zoek gaat naar een date. Wanneer je dan een leuk profiel tegen komt en daar op reageert, kan diegene ook wat van jou zien. Je online profiel is de eerste indruk die je achter laat. Zorg dus voor een leuke foto waar je duidelijk op staat en geef in je profiel aan wie jij bent en waar je naar op zoek bent.

Wanneer je dat gedaan hebt, is het tijd om de andere profielen te doorzoeken. Je kunt heel snel zoeken door op geslacht en leeftijd te zoeken. Je kunt dan ook aangeven of je iemand zoekt die online is en of je alleen profielen wilt zien die ook een foto hebben. Maar daar houdt het bij Qupid niet mee op. Je kunt namelijk ook de uitgebreide zoekfunctie gebruiken.

Uitgebreid zoeken op Qupid

Er zijn zoveel leden online dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Qupid een uitgebreide zoekfunctie. Klik hiervoor op 'meer opties' in de zoekbalk. Wanneer je al weet wie je zoekt, hoef je de profielnaam maar in te geven, maar als je nog geen contacten hebt gevonden, zijn er nog veel meer opties om op te zoeken. Wil je bijvoorbeeld bij jou in de buurt zoeken, dan geef je gewoon de woonplaats in om te kijken welke leden uit die plaats komen.

Op die manier kun je dus heel makkelijk iemand bij jou in de regio zoeken, maar je kunt ook heel makkelijk een plaats uitsluiten door die woonplaats niet in te voeren. Wanneer jouw ex dus in het volgende dorp woont, laat je dat dorp gewoon achterwege in je zoektocht.

Naast het zoeken in je regio zijn er nog veel meer filteropties. Van lichamelijke vereisten, zoals bijvoorbeeld de oogkleur of dat iemand wel of niet piercings heeft, tot relatiestatus, veilige sex, maar ook of iemand drinkt of rookt. Dankzij die uitgebreide zoekfuncties is het heel makkelijk om iemand te vinden die perfect bij jou past. Wanneer je niet rookt of drinkt wil je natuurlijk niet iemand daten die naar een asbak smaakt.

_Qupid is de ideale datingsite om op zoek te gaan naar iemand bij jou in de regio die perfect bij jou past. Dankzij de vele zoekmogelijkheden is de perfecte match zo gevonden. Meld je nu nog aan en ga voor de zomer nog op zoek naar een nieuwe liefde of een spannende date bij jou in de regio._