Meerdere date contacten tegelijk

Een van de grote voordelen van online daten is dat je met meerdere personen tegelijk contact kunt hebben en dus meer kans hebt op een succesvolle date. Waar je op een afspraakje maar met een persoon tegelijk afspreekt, kun je online in dezelfde tijd gesprekken voeren met meerdere mensen. De kans op een succesvolle date is op eens toegenomen.

De voordelen van meerdere date contacten

Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt. Een faliekant mislukte date. Het klikte totaal niet, je kon niet weg komen en je moest er alles aan doen om dat duidelijk te maken, zonder succes overigens, waarna je thuis in je bed je afvroeg of je ooit nog eens op date zou gaan, laat staan dat je de liefde van je leven op die manier vindt. Maar daar kun je nu iets tegen doen.

Online daten is de ideale oplossing. Op Qupid.nl kun jij je gratis aanmelden en een profiel aanmaken. Dit is de ideale gelegenheid om online een goede indruk achter te laten. Zorg er dus voor dat je aandacht aan je profiel besteed met goede foto’s en een korte en duidelijke tekst. Dan is de kans ook groter dat iemand reageert die echt bij je past.

De kans is groot dat je zelf op meerdere profielen wilt reageren en dat dus ook gewoon kan doen. Het voordeel van online daten is dat je meerdere mensen tegelijk kunt leren kennen en dus een selectie kunt maken van serieuze kandidaten.

Je kunt ook echt iemand leren kennen voor je ermee afspreekt. Dit neemt de ongemakkelijkheid van een eerste date een beetje weg, al is het ook wel weer extra spannend omdat je al veel informatie gedeeld hebt en elkaar nu pas in de ogen gaat zien.

De valkuilen van online contact met meerdere mensen

Zodra jij je profiel hebt gemaakt zal je niet alleen op profielen reageren, maar ook berichten binnen krijgen. Het is leuk om meerdere mensen tegelijk te leren kennen. Je trekt vanzelf sneller naar een bepaald persoon toe. Of meerdere potentiële dates.

Waar je ondertussen aan moet denken is dat je deze mensen niet door elkaar gaat halen. Dat je verhalen of namen verwisselt. Je moet je ook afvragen of je eerlijk wilt zijn over je contact met anderen. Dit kan niet altijd in de goede smaak vallen, maar op de lange termijn is het lastiger uitleggen en kan het afhankelijk van het contact wel een noodzakelijk iets zijn.

Het heeft dus best wel zin om bijvoorbeeld notities bij te houden. Zeker als je met heel veel mogelijke contacten schrijft. Dat is meteen een ander nadeel. Je hebt niet echt aandacht voor een persoon. Je vult je tijd dus wel efficiënter door met meerdere mensen tegelijk online te daten, maar je kunt niet iedereen alle aandacht geven. Afhankelijk van je zoektocht, zoals bijvoorbeeld een nieuwe liefde, is dat natuurlijk wel wenselijk. Jij wilt toch ook niet een van de velen zijn?

Het moment bepalen dat jij je op een persoon gaat richten kan dus lastig zijn. Het is daarom handig om open te zijn naar je contacten toe. Dat maakt het ook veel makkelijker als je bijvoorbeeld meerdere gevoelens voor iemand krijgt en je aandacht op diegene wilt richten. En dat misschien ook wel terug verlangt.

Je nieuwe liefde online vinden is een heel stuk makkelijker geworden door dat je met meerdere mensen tegelijk contact kunt hebben. Let wel op de valkuilen, dan heb jij ook snel een succesvolle date. Meld je nu aan op Qupid.nl