Ik zoek een vriendin

Je bent nu al een hele tijd single en je bent het beu. Je zoekt een vriendin. Maar wanneer je op stap gaat, kom je maar niemand tegen met wie het klikt. Op de verenigingen waar je bij zit, heb je het ook wel gezien en verder weet je niet goed waar je moet zoeken. Online is dan een ideale plek om een vriendin te vinden. Hoe werkt het?

Ik zoek een vriendin

Voor de een is het heel makkelijk om een vriendin te vinden en voor de ander is het een kwellende zoektocht. Je hebt bijvoorbeeld meer eisen of je vindt gewoon niet iemand waar het echt mee klikt. In jouw omgeving is de keuze natuurlijk beperkt dus ben je online op zoek gegaan. Je hebt Qupid ontdekt en je wilt nu de beste en snelste manier vinden om een leuke vriendin te leren kennen.

Alles begint bij het opstellen van jouw profiel. Hoe beter jij jezelf laat zien in jouw profiel des te groter is ook de kans dat er een leuke meid reageert die ook echt bij jou past. Laat in je profiel dus duidelijk merken wie jij bent, wat je zoekt en wat je te bieden hebt. Doe je niet beter voor dan je in werkelijkheid bent en laat het niet alleen bij foto's, maar steek ook tijd en energie in je profieltekst.

Reageren op profielen van mogelijke vriendinnen

Wat net zo belangrijk is als een goed profiel is hoe jij reageert op andere profielen. Je kunt een standaard berichtje opstellen en op zo veel mogelijk vrouwen reageren. Je hebt dan kans dat er iemand reageert die zich aangesproken voelt door jouw profiel, maar dit is niet per se een geweldige kans.

Lees de profielen van de vrouwen die jou aantrekkelijk lijken goed door en stuur een persoonlijk berichtje waarin jij laat blijken dat jij het profiel van de vrouw ook gelezen hebt. Stel bijvoorbeeld een vraag over het profiel of maak een complimentje en dan het liefste niet alleen over de foto's.

Andere tips voor het vinden van een vriendin op Qupid

  • Toon interesse in je online contact.
  • Laat duidelijk merken wie jij bent.
  • Besteed aandacht aan je online contact.
  • Je kunt makkelijk meerdere contacten tegelijk hebben, dat is handig aan online dating, maar overdrijf dit niet.
  • Je kunt iemand echt leren kennen voor je een date afspreekt. Dit bespaart tijd en moeite.
  • De drempel om gesprekken te voeren is minder hoog dan tijdens het op stap gaan.
  • Als iemand op jou reageert, dan is dat ook om wie jij bent, doe je dus niet anders voor dan wie je bent.
  • Je kunt altijd en overal contact leggen, doe dit dan ook.

Op Qupid vind je veel vrouwen en meiden die net als jij op zoek zijn naar een relatie. Behandel ze met respect en maak ze het hof zoals jij dat in het dagelijkse leven ook zou doen en je zult merken dat je snel een vriendin kunt vinden.